Clubweekend 2017

Ook dit jaar hebben we voor de club een weekend gepland om lekker te fietsen, relaxen, lol te hebben en elkaar weer wat beter te leren kennen in een andere setting dan met je kont op het zadel. Dus zijn wij van de Activiteiten Commissie  aan de slag gegaan om een mooie locatie te vinden. Na veel vijven en zessen kwamen we via allerlei omwegen terecht in Winterberg. Jawel, Winterberg, daar waar drie jaar geleden onze club ook al eens is neergestreken. Er waren plussen en minnen voor deze locatie, maar wij waren van mening dat de plussen aanzienlijk beter waren dan de magere minnetjes. Dus, Winterberg

Hotel WinterbergVanaf Groningen zal de rit ongeveer vier uur zijn, wat de mogelijkheid geeft om op vrijdagmiddag al een eerste rit te maken.

Het Hochsauerland is een prachtig natuurlandschap met vele mogelijkheden. Niet alleen voor de toerist, maar ook voor een sportieve uitdaging. Met het Bike Park Winterberg en het Bike Festival in Willingen wordt al aan vele fietsvarianten een podium gegeven. Deze regio is zo’n 600 km aan fietspaden rijk.

Het weekend is gepland van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli 2017. De kosten voor het weekend bedragen €98.50 per persoon als je gebruik maakt van een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer wordt €128.50 gerekend. Dit is exclusief de drankjes en versnaperingen die je zelf gebruikt. Daarnaast zullen we met elkaar de brandstofkosten delen.

Er zijn twee maren om rekening mee te houden. Ik heb helaas maar TWEE eenpersoonskamers kunnen reserveren, meer was er niet beschikbaar. Mochten er meer gegadigden zijn, dan zal op basis van loting de kamer toegewezen worden. Daarnaast is er GEEN mogelijkheid om te kamperen bij het hotel.

Wat je krijgt voor dit bedrag:

 • Ontbijt- en dinerbuffet
 • Gratis gebruik van zwembad en sauna
 • Plaatsing in fietsgarage
 • Afspuitplaats voor de fietsen

In de kamer: Gratis wifi, flat screen tv met o.a.NL zenders, telefoon, bureau met stoel, douche en toilet. De kamers zijn rookvrij.

De website van het hotel is: http://www.hotelwinterberg-resort.nl/nl/

Dus aarzel niet, laat je naam achter en ga mee naar Winterberg.

Winterberg

Description: Clubweekend 2017
Registration opens at 24-01-2017 16:25
Registration closes at 14-05-2017 23:00

Max Participants: 100

Registered Users:

 1. Arno Sligte
 2. Ferry
 3. Jan van Wolferen
 4. Herwig
 5. Bertil
 6. Seryl
 7. Fred
 8. Michel
 9. tim
 10. Jan Duut
 11. Wilma
 12. Leonie
 13. Arnoud
 14. pad
 15. Anne
 16. Erik
 17. herman
 18. aliewassenaar
 19. Homme
 20. Eddie
 21. harrytrentelman
 22. eduard
 23. hansniem

Please login (or create an account) to sign up for this event.

Reacties


Bericht plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *