Welkom bij TC Het Trapstel

Je bent terecht gekomen op de website van TC Het Trapstel, misschien wel de leukste wielervereniging van de stad Groningen (en omstreken!).

We zijn een vereniging van toerfietsers die fietsen voor het plezier, maar zeker met een sportieve insteek. Dat betekent dat het soms ontzettend hard gaat, maar dat we soms ook kilometers lang in een fijn tempo genieten van de prachtige omgeving. Of dat we ons na een lekkere fietstocht lachend afvragen hoe we toch dit prachtige gemiddelde hebben gefietst, maar dat we ook op zaterdagmiddag in de kroeg afspreken voor een fijne pubquiz.

Kortom: een vereniging van leuke mensen met veel liefde voor de fiets. Je bent van harte welkom om een keer mee te fietsen!

Kijk bij “Vereniging – trainingen” wanneer we op pad gaan, een mailtje naar onze secretaris van tevoren vinden we fijn. Tot snel! 

Prikbord

De onderkleding en de beenstukken zijn weer uit de kast nu de temperaturen tot onder de 10 graden gaan dalen. Sommigen blijven gewoon lekker buiten fietsen, anderen bergen de racefiets even op, pakken de MTB of trainen binnen verder. In dat geval wacht de fiets weer hoopvol op de volgende lente:

Gelijk ’n oud tuig dat niet meer dienen zou,
Doorheen ’t getij van winterkou,
Had ik m’n hoop, m’n fiets geborgen,
Verbeiend d’eerste Lentemorgen.
Want door m’n fiets mag ik verhopen
De witte Lente door te lopen,
Te rennen: daarom verkies ik niets
Als hoopsimbool boven m’n fiets.