Welkom bij TC Het Trapstel

Je bent terecht gekomen op de website van TC Het Trapstel, misschien wel de leukste wielervereniging van de stad Groningen (en omstreken!).

We zijn een vereniging van toerfietsers die fietsen voor het plezier, maar zeker met een sportieve insteek. Dat betekent dat het soms ontzettend hard gaat, maar dat we soms ook kilometers lang in een fijn tempo genieten van de prachtige omgeving. Of dat we ons na een lekkere fietstocht lachend afvragen hoe we toch dit prachtige gemiddelde hebben gefietst, maar dat we ook op zaterdagmiddag in de kroeg afspreken voor een fijne pubquiz.

Kortom: een vereniging van leuke mensen met veel liefde voor de fiets. Je bent van harte welkom om een keer mee te fietsen!

Kijk bij “Vereniging – trainingen” wanneer we op pad gaan, een mailtje naar onze secretaris van tevoren vinden we fijn. Tot snel! 

Prikbord

De plannen voor 2020 van onze actieve AC beginnen ondanks de koude temperaturen al uit de ijskast te komen. Hieronder een kort overzicht van de activiteiten voor komend jaar (onder voorbehoud van wijzigingen):

Snerttocht: 15 maart – geannuleerd

Rondom Stad: 17 mei – geannuleerd

Clubweekend: 19-21 juni – geannuleerd

Club BBQ: 29 augustus

Club Classic (dit jaar van Wilma): 27 september

 

En dan zijn er nog de diverse tochten in de regio waar altijd een grote groep Trapstellers aan mee doet, waar ook al data van bekend zijn:

Bruintje Beer tocht: 22 maart – geannuleerd

Winsumer Wierdentocht: 25 april -geannuleerd

Noorderrondrit: 21 mei – geannuleerd

LAMP Classic: 6 juni – geannuleerd

TKP tocht: 13 september