Welkom bij TC Het Trapstel

Je bent terecht gekomen op de website van TC Het Trapstel, misschien wel de leukste wielervereniging van de stad Groningen (en omstreken!).

We zijn een vereniging van toerfietsers die fietsen voor het plezier, maar zeker met een sportieve insteek. Dat betekent dat het soms ontzettend hard gaat, maar dat we soms ook kilometers lang in een fijn tempo genieten van de prachtige omgeving. Of dat we ons na een lekkere fietstocht lachend afvragen hoe we toch dit prachtige gemiddelde hebben gefietst, maar dat we ook op zaterdagmiddag in de kroeg afspreken voor een fijne pubquiz.

Kortom: een vereniging van leuke mensen met veel liefde voor de fiets. Je bent van harte welkom om een keer mee te fietsen!

Kijk bij “Vereniging – trainingen” wanneer we op pad gaan, een mailtje naar onze secretaris van tevoren vinden we fijn. Tot snel! 

Prikbord

De winter is vergangen en ineens was daar het voorjaar! Wat is fietsen dan een heerlijke hobby. Wat heet, een passie! Maar, helaas niet in groepen en voor de avondklok thuis. Het zijn ingewikkelde tijden voor een fietsclub.
 

Gelukkig is er perspectief, ook al moeten we het zelf verzinnen. In duo’s mag je samen fietsen en dat gebeurt volop, maar er komt vast snel weer een tijd dat de Trapsteltrein weer op zondagochtend vertrekt uit het Stadspark voor een stevig rondje. Met de neus op het stuur of van de omgeving genietend, op kop sleurend of gezellig keuvelend, het kan allemaal. Wat een club!