Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Clubweekend ! Reageer op: Clubweekend !

#12039
Marco Weijers
Deelnemer

Nog 2 punten:

– De bedoeling is dat alle auto’s die op de heen of terugweg ‘groepsvervoer’ doen gezamenlijk de kosten delen. Op zaterdag zullen Ferry en Joke i.o.m. de chauffeurs een berekening gaan maken van de totale transportkosten. Ze zullen dit vervolgens eerlijk delen zodat iedereen gelijke kosten heeft. Ritten die om diverse redenen op de heen of terugweg alleen de eigenaar(s) vervoeren vallen hier buiten.

– Het Hotel heeft voor groepen de volgende methode qua drankrekening:
Met groepen regelen we het volgende m.b.t. consumpties. Men kan contant muntjes kopen van € 2.00 per stuk. Met deze muntjes kunnen de drankjes betaald worden. Koffie, thee frisdrank allemaal 1 muntje per drankje. Huiswijn wit, rood of rosé ook 1 muntje per glas en een biertje ,025 cl ook 1 muntje per glas halve liters bier en mixdrankjes zijn dan 2 muntjes per glas. De muntjes die op de laatste dag over zijn, kopen we weer terug. Vandaar dat de muntjes contant betaald moeten worden.

We vragen alle deelnemers dus om voldoende contant geld mee te nemen zodat de benzine/dieselkosten en de drankjes probleemloos ter plekke afgerekend kunnen worden.