Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Clubweekend ! Reageer op: Clubweekend !

#12211
Fred Lahuis
Deelnemer

Het was inderdaad een fantastisch weekend met veel wielerheroïek, ik heb echt genoten.

Vrijdag begon meteen al goed met een “rustig” medium verkenningsrondje van 80km. Lekker klimmen en dalen, met mijn max-speed van 78 km/h in die prachtige afdaling met Jaap waar op een gegeven moment niemand ons meer volgde ….. oeps, teug omhoog en weer achter aansluiten bij de rest. Ik probeerde me zo goed als kon in te houden en mijn eigen tempo te fietsen, maar toch een tien km voor de streep liep ik helemaal leeg en was het zwoegen op die laatste zware stukken (die ik de volgende dagen, wonderbaarlijk genoeg, niet terug kon vinden).

Zaterdag en zondag reden we in perfecte teams (iedereen nogmaals bedankt voor het goede gezelschap) en ging alles perfect, natuurlijk mede dankzij de juiste doping (waffel met erbeer und sahne, fleischsuppe en erbeerkuchen). De Brokken ging vrij soepel, dus kom maar op met die Ventoux (…. een beetje naïviteit moet kunnen lijkt me).

De Harz was echt heerlijk fietsen, lekker veel mooie klimmen, heelijke afdalingen en mooie vergezichten. Ik kijk nu al uit naar datgeen wat nog komt dit jaar, met als hoogtepunt de Ventoux. Ik ben benieuwd hoe de stap van midden- naar hoog-gebergte zal zijn.

PS Joke heeft ieder van ons op een of ander moment gechickt ….. het is niet anders, we moeten er maar mee leren leven.