Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Za 25-7 en Zo 27-7 Dubbelslag??!! Reageer op: Za 25-7 en Zo 27-7 Dubbelslag??!!

#12826
Anoniem
Inactief

Na afgelopen vrijdag, vandaag wederom heerlijk gefietst! Het gastenboek gaf mij vooraf de indruk dat er maar een paar man-vrouw mee zouden doen, maar wat een opkomst!
Na een wat onrustige start (vele takken, bochten, smalle weggetjes en een te grote groep) ging het na een aantal km lekker. Ik was blij dat we bij de Slotplaats aan kwamen, een pauze kon ik wel even gebruiken. Op de terugweg ging ‘groep Chris’ carroussel draaien, dit ging gepaard met wat tempo wisselingen wat mij wat teveel werd, waarop ik ben ingevoegd in ‘groep GJ’ (uitgehuild bij papsie :-)). In deze groep werd in een stabiel tempo gefietst, fijn voor mijn beentjes! In Een stonden Joke en Rob op me te wachten, Wilma sloot ook aan. In rustig tempo terug naar stad. In het laatste stukje nog gered door Rob, die me een reep aanbood (nog dank Rob). Joke was van plan om rond 14uur thuis te zijn, wat ze goed heeft uitgekiend; 13.50. Met 140km was ik er wel klaar mee, en met dit tijdstip konden we mooi nog wat familie bezoeken.
Al met al de bekende topdag!
Heel jammer van de valpartijen. Complimenten voor de gecontroleerde valken van Jannie en Rob en erg blij te horen dat de tweede valpartij mee lijkt te vallen! Chris en Herman, beterschap!