Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Za 25-7 en Zo 27-7 Dubbelslag??!! Reageer op: Za 25-7 en Zo 27-7 Dubbelslag??!!

#12838
Herman van Mal
Bijdrager

‘Links’, hoor ik. Dus ‘links’, herhaal ik. ‘Kijk uit, grind’ hoor ik daarna. Dus ‘Kijk uit, grind’, herhaal ik. Boem, beng, kak! Chris valt pal voor mij (in de grindbak) en voor mij is er daardoor geen ontkomen meer aan.
Ook ik val. Beduusd blijf ik even zitten. Er verschijnt een enorme spierbundel (bult) op mijn linkerkuit, het been waarop ik gevallen ben.
Het eerste wat er door mij heen schiet is Chris en zijn nog maar net geopereerde heup! Shit, ik kijk achterom en Chris ligt nog steeds aangeslagen op de grond. Hij blijkt ook op zijn hoofd terechtgekomen te zijn, want we ontdekken even later dat zijn helm totaal gescheurd is.
We hebben beiden last van schaafwonden op handen, armen en knieën, maar Chris is ook een beetje ‘in de war’. Vandaar dat we samen (Marten, Frits en ik) besluiten om direct te stoppen met fietsen en op het terras in Anloo een kop koffie nemen. JP en Steven, de overige renners, besluiten om door te rijden.
Even later rijdt mijn vrouw met de auto voor en brengen we Chris naar huis. Onderweg vertelt Chris honderduit over zijn prachtige week in de Pyreneeën en verdwijnt zijn ‘verwardheid’ met de minuut.

Eind goed, al goed….