Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Woensdagavond 12-08 Reageer op: Woensdagavond 12-08

#13269
Tiemen
Gast

Jaap, heeft afgesproken/beloofd/toegezegd op dinsdagavond een heavy route te plaatsen. Op die manier weten we waar we langs gaan. Afgelopen woensdag leverde de route af en toe wat problemen op.
Er is al vaker gesproken over vaste routes e.d. ivm de veiligheid. Persoonlijk denk ik dat dat eerder te realiseren is dan “wegkapiteins” aan te wijzen.

Impliciet behoord bij een lidmaatschap van een vereniging ook de verantwoordelijkheid dat je meewerkt aan de uitvoering van “de regels”. We hadden al gesteld dat we pas weggaan als iedereen bij een groep zit, we weten welk tempo er gefietst gaat worden, en dat we beloven de veiligheid in het oog te houden.
Mij valt het op dat deze afspraken snel verwateren. Afgelopen zondag tijdens de 08:00 groep heb ik hierover mijn verontrusting geuit. Je kunt wel afspraken maken maar als jijzelf je niet geroepen voelt om anderen, of jezelf, daarop aan te spreken komt er nooit wat van.

Wat GJ zegt:
1. Zelf weten wat wil ik vanavond: light, medium, heavy (maak dat ook kenbaar aan anderen die met jou mee willen rijden)
2. Stel je voor en kom op tijd!
3. Werk actief mee aan het samenstellen van de groep(en), houd je niet afzijdig en meld het als je denkt dat er iets mis gaat.

Ik voorspel echter dat deze kwestie volgend jaar weer op het menu staat.