Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Verslag Groningen Valthe Groningen. Reageer op: Verslag Groningen Valthe Groningen.

#13554
Tiemen
Gast

Gisteren fietste ik samen met mijn lief terug vanuit Zuidlaren noar Stad. Daarvoor kozen wij om dwars door alle polders te gaan. Het was gelukkig rustig met maar af een toe een groepje wielertoeristen, of zoals ik bepaalde personen nu wielerterroristen ga noemen. Rustig naast elkaar blijven fietsen terwijl je op een smal betonpad fietst. Zal de helm dan toch zoveel (schijn)veiligheid bieden dat deze personen denken: het kan wel! Ook groepsgedrag zal meehelpen om anders zeer bedachtzame en zachtaardige personen te zien veranderen jn grofgebekte en volledig ontaarde personen. Wellicht dat Jaap hier met zijn achtergrond een professionele visie op kan geven.

Over het algemeen denk ik dat wij tevreden kunnen zijn over ons gedrag op de weg, hoewel daar bij tijd en wijle wel een keer een fietspomp aan te pas mag komen.

Dat fluitje zal inderdaad wel mooi bij onze vocabulaire passen maar of deze in de werkelijkheid ook gebruikt gaat worden…..