Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Zaterdag 12 sept richting Zuid-Oost Reageer op: Zaterdag 12 sept richting Zuid-Oost

#14236
Jaap Vis
Bijdrager

Veel te laat op het gastenboek gekeken, om 10 uur de deur uit, Ekko, Erik en Joke rijden Zuid oost, ik besluit richting Smilde te gaan, met een kans dat ik ze tegenkom. Ik zwerf over Norg en Appelscha, richting Smilde loopt de weg dood op een gesloten tunneltje, terug naar appelsche en richting de smildervaart en daar hoor ik opeens Erik roepen. We besluiten gezamelijk te gaan koffie drinken en rijden weer terug naar Appelscha. Samen met Erik vorm ik een giftige combinatie, het tempo is meteen 40 en de toon is gezet.
De koffie is prima, we zitten buiten onder de terrasverwarming. Joke trakteert op koffie en appelgebak, bedankt Joke. We kachelen over het Fochteloer veen en dan richting assen, langs de golfbaan. Ik rij 2 x lek, mijn buitenband vertoont gaten in de hiel. Karton van de verpakking van de binnenband brengt uitkomst Daarna het zijerveld en door de bossen bij Norg, via de fietspaadjes naar Groningen.

Het was een leuke dag, bij terugkomst zie ik Dumoulin de vuelta verliezen. Maakt niet uit, hij heeft laten zien waar hij toe in staat is.