Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Opzeggen lidmaatschap Reageer op: Opzeggen lidmaatschap

#15076
Tiemen
Gast

Erik, eeuwig zonde dat jij je lidmaatschap opzegt. Wie moet Jaap nu pijn gaan doen?
Ik ben het volledig met jou eens betreffende het veiligheidsprincipe. Ligsturen of zogenaamde Sateh-prikkers zijn in een groep zeer gevaarlijk. Terecht dat je iemand daar op aanspreekt. Als deze persoon bij herhaling hieraan geen gehoor geeft kun je dit inderdaad als a-sociaal gedrag benoemen.

Helaas is het advies van de commissie veiligheid niet openbaar gemaakt. Ik had mij daar als individueel lid graag zelf een mening over willen vormen. Het bestuur heeft gemeend dit advies niet openbaar te maken en tot nu toe naar de leden niets hierover gecommuniceerd. Dat laatste druist in tegen de basisprincipes van het trapstel: openheid en alles is bespreekbaar. Erg jammer en onnodig! Zodoende kunnen we niet terugvallen op een set gedragsregels bij geschillen. Ik mis hierin een doortastend bestuur.

Het bestuur staat in het volste recht een bericht op het gastenboek te verwijderen. Als oud bestuurslid heb ik daar zelf ervaring mee. Het staat ook als een van de voorwaarden voor het gebruik van het gastenboek vermeld. Wellicht had in overleg met Erik dit bericht wat gecorrigeerd kunnen worden opdat de strekking van het bericht overeind kon blijven: negeren van de “regels” hindert en benadeeld je clubgenoot en is dus onwenselijk gedrag.
Aangaande “het bericht” zijn beide partijen wat kort door de bocht gegaan.

Hopelijk komt er snel een openbaar advies van de commissie veiligheid en hebben wij een set regels waarmee wij elkaar bij de les kunnen houden.
Erik, ik vermoed niet dat jij op je besluit terugkomt maar ik zou het niet erg vinden en het je zeker niet kwalijk nemen!