Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Bijzondere ledenvergadering 21 november Reageer op: Bijzondere ledenvergadering 21 november

#15789

Dacht ik toch veurzitter te zijn geworden van een simpel fietscluppie, besturen op de achterkant van een bierviltje – dat werk. Goed: hier dan wat er op dat viltje staat: de statuten passen er zo ongeveer wel op. Ze laten veel ruimte voor creatieve besluiten. Zo wordt er over een bijzondere ledenvergadering als die van zaterdag alleen iets gezegd over hoe en wanneer die wordt uitgeroepen (als 10% van de leden dat wil of wanneer het bestuur dat nodig acht). Over besluitvorming is niets vastgelegd (dat vraagt misschien om een tweede viltje, nu de club groter groeit).
Voor komende zaterdag is met bestuur en veiligheidscommissie (Rob, Sander, Herwig en Chris) besproken dat het om een beeldvormende bijeenkomst gaat. En om mee te helpen dat beeld te vormen moet je lijfelijk aanwezig zijn.
In de voorbereiding op zaterdag is aan de veiligheidscommissie voorgelegd hoe zij hun rol zien na de vergadering: willen zij zelf deel uitmaken van een veiligheidscommissie die op pad wordt gestuurd met een nieuwe opdracht? Daarover is nog geen besluit genomen, dus ook voortgang en samenstelling van de commissie zijn geagendeerd.
Ik praat graag zaterdag face-to-face met jullie verder.