Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek De AC zoekt… Reageer op: De AC zoekt…

#17285
Anoniem
Inactief

Geachte heer Weijers,

Gisteravond, 21 januari 2016, rond het tijdstip van, nee sorry, exact om 20:30 heb ik een digitale brief, in de volksmond ook wel mail genoemd, gestuurd naar het onvermelde mailadres zoals hier boven aangegeven. Ik had de list met het niet vermelden van het postadres natuurlijk snel door, deze truc werd naar alle waarschijnlijkheid in het leven geroepen om het koren van het kaf te scheiden. Zij die het mailadres niet konden vinden zijn naar alle waarschijnlijkheid geen dappere avonturiers die zich willen wagen aan het hierboven geschetste avontuur. Ik had echter in een “split second” door waar de aanmelding moest belanden en heb deze daar, zoals eerder vermeldt, gisteren om 20:30 uur gedeponeerd. Mijn onverschrokken hart en mijn analytisch vermogen hadden daar in deze weinig moeite mee.

Helaas, ik heb de gehele dag verwachtingsvol uitgekeken naar een reactie van het front, de schrijnende teksten deden vermoeden dat de AC met de spreekwoordelijke handen in het haar zou zitten en elke aanmelding zou omarmen als ware het de winnaar van de wielerronde die de bekoorlijke ronde miss in zijn armen kon houden en van haar drie welverdiende zoenen op zijn wangen kreeg. Maar goed, het nodigde mij uit om iets meer dan 24 uur na mijn aanmelding u aan te schrijven middels het in Groninger toerfietsland welbekende gastenboek van deze club. Dit om mij er van te verzekeren dat er iemand zou zijn die de mailbox zou openen, mijn mail eruit zou halen en een, naar ik hoop, vreugde dansje zou maken om in te zien dat de AC naast de vermelde enthousiasteling een tweede persoon zou kunnen verwelkomen.

Ik hoop van harte dat deze korte notitie uw ogen bereiken en ik daarmee een plek kan bemachtigen in de nimmer aflatende, onvermoeibare, legendarische en in wijde omstreken bekende AC, die met hart en ziel zijn leden voorziet van de gewenste activiteiten. Ik wil daar gaarne mijn steentje aan bijdragen, het lijkt mij dan ook geen probleem om over twee weken op de ALV mijn naam mee te nemen en te presenteren als nieuw AC lid. De term AC roept echter bij mij wel een associatie op met een zekere eetgelegenheid, het is mij tot op heden niet duidelijk of er een link is. Maar dat zal de toekomst uitwijzen.

Ik zie uw reactie gaarne tegemoet en hoop dat mijn aanmelding en deze tekst u kunnen overtuigen dat ik een plek in de Activiteiten Commissie ambieer.

Hoogachtend,
Arno Sligte