Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek de zondag voorafgaand aan, Reageer op: de zondag voorafgaand aan,

#17490
Mathieu
Deelnemer

Een finale test voor komende zondag. Het was nog even spannend hoe zwaar de weergoden onze rit zouden maken. Vol goede moed het park uit, we zouden Derek treffen aan de route bij Hoogkerk.
Hier ging het al mis, Derek was nergens te bekennen. Waar we hadden afgesproken was dus niet duidelijk. Extra jammer voor Derek, die tus kou heeft staan lijden voor een club die niet kwam.
communicatie blijkt hier dus het sleutelwoord. Maar groot respect dat hij in zijn eentje toch de route heeft gereden.
De wind was op de heenreis niet bepaald onze vriend maar het was in ieder geval droog. Ronald en Anne Jan hebben veel kopwerk verricht. De sterkste benen dragen nu eenmaal de zwaarste last.

Jose had het moeilijk. Mij is nu pas duidelijk waarom, ook hier is dus communicatie het sleutelwoord. Als je tijdens zo’n lange tocht niet kunt drinken omdat je geen bidon mag gebruiken wordt het allemaal wel erg zwaar. Ik heb tijdens deze rit 4 grote bidons gedronken en had het soms wel moeilijk maar kon me toch steeds weer herpakken.
Zijn er geen andere mogelijkheden om toch te kunnen drinken onderweg? 200 km fietsen zonder drinken onderweg is eigenlijk gekkenwerk.