Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek zaterdag 20 februari Reageer op: zaterdag 20 februari

#17710
Jaap Vis
Bijdrager

De school bestond vandaag uit de 2 docenten, leerlingen waren er niet. Ik had gehoopt op een medium clubje, en was op de singlespeed. Jan kondigde aan dat hij hard wou rijden. Een beetje bangig begon ik aan de tocht, maar Jan had het begrepen, op de singlespeed ben ik gewoon een kilometer langzamer en geen partij. Tegen de wind in kon ik goed partij geven, maar voor moest hij echt de benen stil houden.
Er was minder wind dan verwacht, geen regen. Een graad of 6, fantastisch weer! Ik probeer de kop over te nemen, het tempo goed te houden. Jan doet zoals altijd het meeste werk. Maar ik blijf proberen en het lukt steeds beter. Na Anjum krijgen we de wind in de rug. Toerstand, 36-40 per uur.We rijden over Pieterburen en Warffum terug en dan halve wind terug naar de stad. 31 a 32 per uur is alles wat ik er uit krijg. Jan vind het best en we delen nu het kopwerk. Eenmaal in de stad doen we het rustig aan. Thuis is het gemiddelde ruim boven de 30, wat erg goed is voor op de single.
De thuisblijvers hadden ongelijk, vanmiddag waait het harder en de regenkans neemt flink toe!!

Geert Jan, ik wil graag de tocht een keer fietsen, als ik maar niet hoef te stempelen! Alternatief is om Groningen, Harlingen Groningen te rijden. Is ook ruim 200km en geen stempel te zien!

Gaan we 20 maart nog met de trein ergens heen met het boekenweekgeschenk? Fiets mee en voor de wind terug? Ik stem voor!!