Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek koude spieren Reageer op: koude spieren

#18008
Jaap Vis
Gast

Nog even een rapportje van heavy. Voor rolde werd er even aangezet door de zware jongens, en toen de startplaats verlaten werd pasten de meeste aspirant heavy rijders voor een tempo rit. Jan Campa, Sebastiaan en Dennis reden een medium tempo, samen met Wim, Wilma en nog veel meer.
Jan, Erik en ik reden gedrieën heavy, maar niet te. Jan zat zich te sparen voor morgen, Erik had nog maar 700 km in de benen. Om beurten een kilometer op kop, 36 per uur. Eigenlijk misten we het gezelschap van Sebastiaan, Dennis en Jan. Maar eerlijk is eerlijk, waren ze mee gegaan dan hadden we het ze moeilijk gemaakt.
Grootste plus van de tocht is dat de wegen goed gekozen zijn, rustig, niet teveel bochten, lekker doorjagen. In de kantine van WKE zitten meer fietsers. En na een poos komen ook de heren en dame van medium en even later ook de lightgroep langs.Het gebak was bevroren, de koffie OK. Wij wachten tot het gebak ontdooit is, de medium groep is dan juist weer vertrokken. Als we weggaan zijn ze niet te zien maar ons tempo is hoog, rond de 37, Na 15 kilometer passeren we ze juist als een van hen problemen met zijn versnelling heeft. We rijden in een strak tempo naar Rolde en gaan aan de koffie.
Samen met de mediumgroep rijden we naar stad, nog een ommetje om de 150 vol te maken. Het weer wordt ondertussen prachtig, al bijt de kou wel een beetje.
Thuis de fiets klaargemaakt voor de ssprint morgen.
Ik zal op mijn knieen vragen om droog weer, wellicht luistert Hij een keertje naar mij!!