Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Ritverslag zaterdag 9 april Reageer op: Ritverslag zaterdag 9 april

#18674
Anoniem
Inactief

7.30, met Arno, Wilma, Dennis, Jan v W, Harry en ikzelf naar Peize gereden. Koud…..Br…Tijdens de koffie in Peize slootJan Campa aan. Chris kwam ook maar wachtte op Marten. Met een Peletonnetje zetten we koers naar Smilde. Ergens onderweg besluit Harry dat hij beter alleen verder kan gaan En ergens onderweg, in de buurt van Eleveld, draait Dennis om naar de stad terug.Maar we krijgen er twee mannen voor terug, mr blue en mr Fluor. Bij Smilde rijden we door en galopperen verder naar Hoogeveen. Alleen Arno wacht op de groep Chris.
Het tempo blijft netjes, We komen met ons uitgedunde peleton aan in Hoogeveen. Onderweg hebben we alles en iedereen ingehaald, dat dan wel weer. Het scheelt bij de koffie in Hoogeveen. Als het daar begint te gonzen van de drukte gaan we weer verder. Als een paar hardrijders van NOAD voor ons rijden valt het groepje uit elkaar. En dat willen we niet, we temporiseren, overleggen. Wilma geeft aan liever alleen verder te rijden, het tempo voor de wind wordt te hoog. Uiteindelijk besluiten we dan om Wilma achter te laten, maar in Peize weer op haar te wachten. Het tempo gaat omhoog. Voorbij oranje passeren we het groepje hardrijders van Noad. Ons groepje dunt uit, maar Jan en Jan zijn er nog steeds. Steeds als ik even rustig aan wil doen is het Jan of Jan die het vuur weer aansteekt. En hoe dat gaat, je komt aan in Peize, en binnen een kwartier komt mr blue, en ook Wilma binnen. Zij hebben rustig aan gedaan, wij hebben een spoor nagelaten van uit de straat gereden keien. Met Wilma rijden Jan en ik de 200 vol.
En wat is er verder van belang: Mijn Garmin valt uit. Geen nood, ik kan de garmin van Jan verder gebruiken. Die blijft op zijn stuur, maar ik mag de rit downloaden, hij gebruikt zijn telefoon daarvoor. Thuis blijk ik een KOM te hebben en Jan een 2e plek. Dank je Jan. Maar had je niet nog wat harder kunnen rijden, die wolferen zit er een seconde achter!
Wilma heeft trouwens een hele serie QOMs gereden, proficiat!