Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek zat 28 mei 38e maal de fietstocht rond het IJsselmeer Reageer op: zat 28 mei 38e maal de fietstocht rond het IJsselmeer

#19456
Anoniem
Inactief

voor Derek en mezelf (twee van de vier ultra’s) wordt deze tocht vanuit Groningen de generale repetitie voor Styrkeproven. Niet zozeer de gezelligheid staat dit keer voorop (oeioei dit is vloeken in de Trapstel-kerk) maar zo weinig mogelijk en zo kort mogelijk stoppen staat voor ons centraal. Geen te hoog tempo want we willen bij de finish het gevoel hebben nog verder te kunnen gaan. Jaap weet dit reeds en heeft toegezegd op deze manier graag mee te rijden vanuit Groningen. @ AnneJan, nu weet jij het ook …;) We hopen dat jij je hier ook in kan vinden. @ Jan vW dus geen laagvliegen voor ons en de starttijd van 4 uur staat voor ons vast.
Afhankelijk van het aantal en lengte van de stops van de Nijelamer-rijders , zullen we dus wel of niet veel samen rijden. Ik hoop op begrip van eenieder dat voorbereiding op Strykeproven voor Derek en mijzelf deze maand de hoogste prio krijgt.