Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek woensdagavond (trainen met Herman Jaap en Martijn) Reageer op: woensdagavond (trainen met Herman Jaap en Martijn)

#19775
Jaap Vis
Bijdrager

Ik heb er weinig aan toe te voegen. Ik dacht dat er naast Herman en mij 15 cursisten waren. Jan Willem nog bedankt dat je het blok waar ik je voor gezet heb op je genomen hebt.
Gezien JW ’s vaardigheden heb ik er de cursisten niet mee tekort gedaan. Het is leuk om het effect van de bochtentraining meteen te merken. Na een half uurtje bochten draaien heeft een ieder toegenomen zelfvertrouwen en vaardigheid.
De viaducttraining is een prachtige manier om de training op een hoger nivo te krijgen. Iedereen gaat diep en wat zo belangrijk is in training, er is ook herstel.
De rit door de polder was een echte uiting van fietsplezier. Zoiets hoort er natuurlijk gewoon bij en het moet voor iedereen duidelijk zijn dat er gewacht wordt aan het eind van een traject en we dan weer samen verder rijden.
Het was nu toevallig zo dat de nieuwkomers en de light rijders er voor kozen om eerder naar huis te gaan, waren ze er bij geweest dan was |Herman of ik in ieder geval bij hen gebleven.
Het was een prachtige avond, ook wat betreft het weer. Volgende week woensdag is de verwachting ook niet slecht. Gezien het enthousiasme gaan we uit van weer een flinke opkomst.