Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Zondag 5 juni Reageer op: Zondag 5 juni

#19939
Anoniem
Inactief

Medium verliet het park zonder op Tim te wachten, onwetend van zijn komst maar niet van zijn winst in de koers van Steenwijkerwold, bravo Tim! Met Chris, die na een uurtje afzwaaide in verband met andere afspraken, Jan R, AJ, Jan Taeke, Peter van K, Kaptein Tiemen, Seryl, Douwe “The Butcher”, Dennis, Fred en ondergetekende werd het vizier gericht op Termuntenzijl onder de bezielende leiding van Tiemen. Eerst eem’ rondom Stad om bij Zuidwolde definitief de koers op Noordoost te zetten, hoewel.. er werd op enig moment gevraagd of het toch NPZ werd, maar dit werd resoluut ontkend door de kapitein van dienst. Enfin, Termunterzijl.. Zoals er vele wegen naar Rome zijn, zo zijn er ook vele wegen naar Termunterzijl zijn we inmiddels achter. Prachtige wegen overigens, daar niet van.

Bij Teetied troffen we Heavy aan, pontificaal midden op het veldje aan de picknicktafel, ze hadden dan ook een winnaar in hun midden en zoals Marco al zei in het heavy verslag: Dan mag het! Het was druk bij Teetied en dat liet zich merken in de wachttijd voor de koffie, een kniesoor die erop let zo lekker in het zonnetje. Het zal alles te maken hebben gehad met de grasbaanraces in het dorp en het vele wielerpubliek op het terras.

Terug naar Stad, het tempo ging nog wat omhoog met de wind half in de rug. Hier en daar was het even koers, hadden mensen het even moeilijk maar er werd uiteindelijk altijd weer gewacht en moe maar voldaan keerden we weer huiswaarts. Kon het maar eeuwig zomer blijven!