Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Van Lauwerszee tot Dollard tou!! Reageer op: Van Lauwerszee tot Dollard tou!!

#20118
Hans
Deelnemer

Voor t blok gezet door Jan, die van mijn culturele inbreng een prestatietocht van 225 km wilde maken (“Over de Vloed”, n.a.v. een nieuwe fietsroute van 90 km van Lauwersoog naar Nieuwstatenzijl), moest ik wel heavy doen. Aanvankelijk met Jan, Dennis en Fred vertrokken, haalde Chris ons na een paar km in. Hij vond dat hij mij niet alleen met de heavy’s kon laten. Old friends never die!
Gelukkig had ik me zelf – maar later bleek iedereen – een uitweg geboden door op te merken dat de stad nooit verder dan 40 km van de route ligt. Dus na de koffie in ’t Zielhoes zijn we nog met een klein ommetje op Stad aan gereden (127 km totaal), laten we zeggen ruim de helft van van de nieuwe fietsroute. De andere helft moet er dus nog eens aan geloven.
Ik moet zeggen dat het ouderwets mooi was met dit groepje, hoewel het mij te heavy werd toen we vlak voor Lauwersoog Albert tegenkwamen die omkeerde en zich bij ons voegde. Vanaf toen ging het regelmatig boven de 40 km/u uur en kon ik niet meer overnemen. Maar als een zeer tevreden old man zit ik nu dit stukje te schrijven.

  • Deze reactie is gewijzigd 5 jaren, 7 maanden geleden door Hans.