Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek woensdagavond (trainen met Herman Jaap en Martijn) Reageer op: woensdagavond (trainen met Herman Jaap en Martijn)

#20270
Jaap Vis
Gast

Ja Ferry, jij was er. En Leonie. En Wilma. En Herman Martijn en Jaap dus.
Deze keer geen uitgebreide programmas. Heen, tijdrit, Terug, dat was het. Nog een regenbuitje gepakt, we konden hem net inhalen, maart de verdere avond was nagenoeg droog. Alleen de weg was nat. (het water liep met stralen uit Leonies broek, Er liep een kleine rivier over het frame van Martijn.
Een tijdrit dus. Ik had gerekend op 18 deelnemers, en voor zoveel mensen een glaasje drinken en een gevulde koek gekocht. Hoera, nu was het 3 dubbel feest want we waren maar met zijn 6en!
Het tijdritje is een rondje van 13,2 km van Feerwerd langs het aduarder diep en het van starkenborgh kanaal en dan over het slingerweggetje terug naar Aduard.
Na een sterke start van Ferry kwamen de dames Leonie en Wilma. Herman mocht vervolgens laten zien dat ook hij hard kan. Hoewel ik eerst niet van plan was om mee te fietsen dacht ik toch ook mijn rondje mee te blazen om nog voor een enigszins gevulde uitslagenlijst te zorgen.
Bent u benieuwd? Ik hou de uitslagen nog even onder de pet tot ik ze in een mooie tabel gekopieerd heb en op dit item publiceer.
Om een tipje van de sluier op te lichten, Ferry ging rood weg en kwam knalrood aan, Leonie reed ijzersterk maar had gemis aan bochtentraining, Wilma joeg haar hartslag op tot 175, Herman was nog nooit zo diep gegaan. En mijn hart bonkt nog altijd van de opwinding, wat een avond, wat een dag!