Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek woensdagavond 7 september 18.30u kardinge Reageer op: woensdagavond 7 september 18.30u kardinge

#21789
GEr Ettes
Gast

Ik zag het gevaar niet woensdag j.l. bij de avondrit van light. Ik weet nog wel dat ik uit het zadel komend enkele fietsers inhaalde en naar rechts keek met de woorden ‘ik ga voor brons’. Kennelijk zwenkte ik met de fiets naar links waardoor de sneller rijdende tegemoetkomende auto (wij gaan 8 meter per seconden maar auto’s halen gemakkelijk het dubbele) in de remmen moest om mij te ontwijken. Auto te laat gezien dus maar gelukkig minderde die vaart. Ik weet ook niet waarom ik meesprintte. Was het tempo te laag? Was ik bang de 60 km niet te halen die avond? Geen idee.
Wat ik wel weet is dat, als minimaal twee waarnemers deze actie onnodig en zelfs levensgevaarlijk vonden, ik moet beseffen dat ik over de schreef ging en mezelf en daardoor de groep in gevaar bracht. (Dus lag ik bijna zelf op de barbecue van morgenavond). Ik beloof in de toekomst voorzichtiger te fietsen in de groep en hoop a.s. woensdag gewoon weer van de partij te mogen zijn met als motto: in het zadel blijven en uit mijn doppen kijken!