Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Whatsappgroep "Trapstel niet regulier" Reageer op: Whatsappgroep "Trapstel niet regulier"

#22073
Jan Campa
Deelnemer

Voor Facebook heb je geen account nodig, dat kan ik je alvast vertellen. Ze weten al dat jij bestaat en volgen je ook nog eens. Kijk maar eens naar de ‘leuke’ vind-ik-leuk-knoppen op sites. Ze kijken namelijk iig wel naar jou.
Voor mij was de druppel dat ze de zoveelste belofte niet hielden, namelijk geen koppeling van gegevens. Wat je met elkaar bespreekt is prima veilig (voor nu), maar wanneer en met wie niet. Wat ze niet laten zien is waarmee ze het koppelen en wat ze dan te weten komen.

Nog wat meer leesvoer. Als dat je niet doet huiveren, dan weet ik het ook niet meer. Lees vooral maar eens over ‘Canvas fingerprinting’ of ‘SilverPush’. Cookies zijn al achterhaald, omdat daar een wet voor bestaat. Er is al ander donkergrijs gebied gevonden.

https://decorrespondent.nl/5205/dit-zijn-de-stalkers-gluiperds-en-snelle-jongens-die-je-de-hele-dag-achtervolgen/253467885-c22fdbeb

Nu houd ik er hier ook over op hoor, wees gerust.