Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek 16 oktober medium Reageer op: 16 oktober medium

#22195
AvatarFerry
Gast

Ja Luuk, light was meer dan actief. “Light, misschien wel de leukste sectie van de leukste wielervereniging van de stad Groningen en omgeving.” Grapje (!), na lezing van de communicatiestoornis bij medium. En de sectie ‘heavy’ komt ook niet in aanmerking voor leukste, want daar gaat het (naar verluidt) om wie het langst met zijn vinger tussen de deur kan zitten! En als objectief jurylid geef ik daar geen punten voor, al is het natuurlijk wel heldhaftig.
Nee, light had al met al een bovengemiddeld genoeglijke dag. Zon, gezelligheid, beetje dollen en op tijd met elkaar rekening houden. En zo light was de samenstelling (en snelheid) nou ook weer niet. Gerenommeerde namen als Herman de Mal, Fred en Ronald S. maakten er deel van uit naast Michel, GJ, Lien, Christien, Kees, Jan Duut et moi. Ronald deed windtegen non-stop kopwerk en ook Michel was daar vaak te vinden. Oftewel, het bestuur nam zijn verantwoordelijkheid!
Qua richting zaten we in dezelfde hoek als medium. Norg, Smilde, Smildervaart, Hooghalen, Amen, Rolde, Balloërveld. In Hooghalen in de zon op terras koffie. Met een Friese trapsteller over de FC moeten praten (pijnlijk); daarentegen met Kees het politieke probleem van voltooid leven opgelost. Toen het na ruim 100 km met Kees iets minder ging, inspireerde die diagnose hem alleen al tot een extra inspanning.
Het was allemaal weer mooi en genieten geblazen. Moi.