Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Bestuursperikelen Reageer op: Bestuursperikelen

#22786

Je zou toch dromen over een voorzitter van een fietscluppie…
Ik heb het nog nooit gedaan, althans dat kan ik me niet herinneren. Nu is dat meestal het geval met mij en mijn dromen, dus zeker weten doe ik het niet.
En het glazen plafond mag wat mij betreft aan diggelen. Zou mooi zijn.
Maar toch… in februari zwaaien Ferry en ik af en kijken we tegen een paar lege bestuursstoelen aan, inclusief die van de voorzitter.
Sinds de strijd waar Tiemen het over heeft, zijn nieuwe bestuursleden, conform de statuten, voorgedragen door het bestuur en konden tegenkandidaten zich melden door zich te laten voordragen door minimaal vijf leden. De ALV heeft steeds ingestemd met de de door het bestuur voorgedragen kandidaten. tegenkandidaten waren er niet.
Twee jaar geleden was het kantje boord. Ik heb lang getwijfeld of ik kandidaat-voorzitter wilde worden, nadat de zoektocht door het bestuur geen kandidaten opleverde.
Dat laatste is ook nu het geval, met dit verschil dat we de stand van zaken via de nieuwsbrief hebben gecommuniceerd. Niets nieuws onder de zon dus, en het is nog even tot februari.
Binnenkort (datum wordt geprikt, ‘as we speak’) besluit het bestuur wat te doen als we zelf geen kandidaat hebben en leden zich niet laten voordragen. Dat moet ertoe leiden dat de ALV in februari kan beslissen over de vernieuwing van het bestuur.
Droom zacht.
Rij voorzichtig.