Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Nieuws van de kleding commissie Reageer op: Nieuws van de kleding commissie

#23372
Wilma Jansen
Bijdrager

Ik lees met verbazing sommige reacties over geen mandaat en de wens voor varianten waaruit gekozen kan worden. Als de activiteitencommissie het clubweekend voorbereidt, dan zeggen we toch ook niet: ik wil liever naar die en die bestemming of naar dat en dat hotel? Of leg ons drie reisvoorstellen voor waaruit we kunnen kiezen? Nee, dan zijn we bij dat sommigen in hun vrije tijd en naar beste eer en geweten dat voor ons willen organiseren. En spreekt het je aan dan ga je mee en anders niet.

Als je heel graag wil dat de clubkleding precies aan jouw verwachtingen voldoet, dan zorg je dat je in de kleding commissie zit. Daar was volgens mij nog best ruimte voor. En mandaat, dat geven we het bestuur op de alv en die vraagt vervolgens commissies om met voorstellen te komen. Het bestuur heeft ingestemd en het ontwerp wordt ons op de alv voorgelegd. Wat mij betreft zie ik het dan en besluit ik of ik het wel of niet wil dragen/kopen, op dezelfde manier als dat er een voorstel voor het clubweekend ligt.

Bovendien weet ik dat de kledingcommissie voorlopige ontwerpen meermalen tijdens clubritten aan groepen hebben voorgelegd en dat met dat commentaar echt iets is gedaan. En voor mezelf: ik kijk uit naar nieuwe kleding, de huidige dameskleding vind ik erg slecht gemaakt!