Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Nieuws van de kleding commissie Reageer op: Nieuws van de kleding commissie

#23375
Hans
Bijdrager

Afgezien van democratische besluitvorming, vind ik wel dat uit de reacties een duidelijke tendens naar voren komt. Er is algehele instemming met de eenvoud van dit ontwerp. Omdat er geen andere ontwerpen zijn ingediend, valt er verder niet veel te kiezen. Los van smaak, vind ik vanuit mijn achtergrond als ontwerper dat er een evenwichtig tenue is gepresenteerd (over smaak valt niet te twisten).
Toevallig ben ik zijdelings betrokken geraakt in de totstandkoming van het voorstel. Die bleef beperkt tot enkele opmerkingen over het lettertype en plaatsing en grootte van de teksten. Verder heb ik e.e.a. mogen visualiseren. O.a. heb ik shirt en broek tot een tenue samengevoegd (kan iemand van de comm. die hierbij plaatsen?). Daaruit kun je afleiden dat shirt en broek in hun eenvoud perfect op elkaar zijn afgestemd: ze geven op minimale wijze de informatie die de club behelst, zonder opsmuk en leukigheid: de kleuren rood, wit en zwart, evenwichtig verdeeld over het tenue (shirt en broek). De zwarte letters verbinden de zwarte, witte en rode kleurvlakken. De witte merktekens op de rugzak (rbl!) en de broekspijpen (TRAPSTEL) zijn de enige (nuttige) accenten.
Overigens vind ik niet dat er sprake van “retro’ (vergelijkbaar met een boerderettes!), hooguit van een knipoog naar het oude shirt (idd zie hoofdpagina).