Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Weer eens naar buiten….zondag 11-12 Reageer op: Weer eens naar buiten….zondag 11-12

#23378
Luuk
Bijdrager

Prachtig verslag , Marco en heeft mij geïnspireerd om ook mijn ritten van de laatste tijd te beschrijven. Vele zullen denken zie Luuk wel weinig op de racefiets maar het zal misschien gek klinken maar hij zit tegenwoordig op een ATB en maakt ritjes op de heide en singletracks in fietsprovincie 1 samen met echtgenote,
Zit al jaren te dubben hoe kom ik de winter door en nadat ik de ATB clinic van Dik gedaan had vond ik het tijd om maar van die dikke banden aan te schaffen. In het verleden alles geprobeerd winterspinning, op de tax en doorfietsen op de racefiets. Vond doorfietsen het leukste maar wilde meer nl andere wegen leren kennen en beter sturen leren. Ik heb nu samen met Katinka een paar ritten gedaan en we vinden het prachtig om te crossen door de bossen.
Deze winter zul je mij dus niet vaak zien , zit op de hei en in de bossen dus, maar zal wel af en toe leuke verhalen schrijven.
Als ik en Katinka wat beter in het ATB fietsen zijn dan zullen we aan de ATB toertochten meedoen maar dat zal volgend jaar zo zijn .
Ik leer veel van het ATB fietsen en ik denk dat het me goed zal doen beter sturen, betere bochten techniek en het verbetert je conditie ook. Na een ritje van 40/50 km op zandpaadjes , blubberpaadjes, singletracks en soms asfalt heb je het wel gehad. Ik heb dan het gevoel of 4 uur op de racefiets gezeten.
Dus ik fiets wel maar anders .
Oh ja en niet vergeten allen op de oliebollen tocht te komen zie ik jullie in ieder geval daar .

Groeten Luuk.