Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Verlangen naar de koers Reageer op: Verlangen naar de koers

#25856
Marco Weijers
Bijdrager

Prachtig.

Zou dit betekenen dat Pieter stiekem wekenlang op zolder heeft zitten afzien ? Op de klanken van Alex Roeka, de blik op oneindig de benen in een perfecte cadans. Iedere dag weer een paar uur. Trainen, trainen, trainen. De snerttocht komt eraan. Meldt hij zich morgen met massieve bovenbenen bij Ni Hao. Geeft hij ons allemaal het nakijken.

Wie melden zich nog meer eigenlijk…voor die bierbokaal ?

Tuurlijk je hebt de gebruikelijke favoriet, Jan van Wolferen. Als de hele wereld nog slaapt trapt hij alweer kilometers weg naar Eelde. De kortste weg heeft hij nog altijd niet willen vinden. Hoe is het met de sprintersbenen ? Is het wel sprintersweer ? Wordt het Jan van Wolferen weer (voorheen genaamd Jaap Vis weer).

Over Jaap Vis gesproken, het wordt gefluisterd dat hij er niet bij is morgen. Tim Koote is er ook niet, verdedigt zijn titel niet eens.

Albert Liewes dan, gehard door de eeuwige wind rond Wehe den Hoorn. Hij schijnt nog een appeltje te schillen te hebben met iemand die altijd 4e wordt.

Erik is hij er ?

Dennis of heeft hij vandaag zijn kruit al verschoten, net als Tomas ?

Wellicht een dark horse van de nieuwe lichting, Sydney Burgstra ging vandaag hard en hoe is het met de ambities van Bertil ?

We gaan het morgen zien….en staat je naam er niet bij hierboven en dicht je jezelf wel kansen toe ? Roep het hieronder.

Jan Campa heb ik verstopt in dit verhaal, dat doet hij zelf ook. Hoe zou het met zijn ambities zijn ?

Of lost das phantom dan eindelijk zijn belofte in….

En de dames dan ?

Ik zie een nieuwe naam Roosmarijn, we hebben Leonie, Wilma, Alie, Valentine, Lien, Katinka, Gerda, Annie…er moet toch iemand zijn die Joke van die bokaal afhoudt. Of stel dat Joke niet mee doet …op wie moeten we dan letten ?

Verlangen naar de koers, ja.