Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek De Snerttocht Reageer op: De Snerttocht

#25903
Ekko Smith
Bijdrager

Van hippie tot hipster, zonder moeite, maar het kost bijna vijftig jaar voordat je dit bereikt. G.J. gaat los.. onze nieuwe voorzitter, Herman, spreekt ons als een volleerd voorzitter toe. Het seizoen is weer geopend. Alle melders volgens de evenementinschrijving zijn aanwezig, minus zij die niet op kwamen dagen en Jan Willem rijdt illegaal mee. Geen snert voor hem. In vier groepen gingen we in light tempo op weg. Het weerzien met allen was een feest en het zonnetje hielp mee. 1 lek bandje deed de eerste twee groepen besluiten, olv Arno, om een extra lusje te maken.
Uiteindelijk stilstand met ronkende motoren maakte men zich op voor de sprint. Banden controle, banaan, snelle Jelle, plassen op een van de mooiste wc,s etc.
De stoet rijdt richting start. Ik heb me opgegeven als ” blikvanger” en laat op het laatste moment toch een mercedes door. De kop van de bestuurder stond er niet naar om compassie te tonen voor tweewielers. Op dat moment kwam Jan van Wolveren op kop door stoempen. 1 man in zijn kielzog en de rest had het nakijken. Maar de verslagen binnen het peloton zie ik graag verschijnen. Vorig jaar was een waar gedicht. Na de sprint op naar Moeke. Sander en Michel volgden ons per auto. Saner heeft een mooe fotoreportage gemaakt. Bij Moeke werd de ALV nog afgerond, nieuwe statuten, nieuw bestuur, velenging van benoeming van twee naar drie jaar en een ieder wist met zekerheid waar ie op gestemd had, een voorbode van de 15 e. Alvast succes allemaal. De voorzitter heeft gesproken en geeft het woord aan Luuk om de la trappe bokaal te overhandigen. Jan de eerste slok en Luuk de tweede, ware liefde verzuchte men. De dames lieten de bokaal voorbijgaan. Dit wordt een mooi agendapunt voor de volgende vergadering. Oh ja onze illegaal onthield zich van stem, valt te waarderen. Mensen we gaan weer los, tot binnenkort…De laatsten zullen nu moeke vaatstra wel verlaten. Allen een fijne week. De zondagochtenden kunnen weer los.