Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek De Snerttocht Reageer op: De Snerttocht

#25928
Mathieu
Deelnemer

9 uur, de bandjes al gechecked en de spatbordjes gemonteerd. Pluvius is ook al wakker en dreigt er zin in te vandaag, de eerste druppels vallen. De gedachte om maar weer terug naar bed gegaan speelt op. Maar ja vandaag is wel de dag van de Snerttocht en dat moet/wil je bij zijn.
het regenjasjebaan richting het park. Onderweg bij de brandweerkazerne nog gespot door Sander. Tijdens de nazit bij Moeke wordt ik er door Sander nog even fijntjes op gewezen dat ik nu vrolijker kijk dan tijdens het flyby-momentje. De start was weer ouderwets gezellig en chaotisch.
Ik zat met Sheryl in het laatste groepje. Lien haar achterbanden protesteerde nog een beetje tegen de hoeveelheid lucht die het toegediend werd.
Vol goede moed op pad en de sfeer zat er goed in. Tot Lien vloekend meldt dat ze lek rijdt, dit keer haar voorband. We zoeken een veilige plek op in de luwte van war bomen op de oprit van een boerderij. Binnen no time komt de boerin met een fietspomp, ze blijkt ook te fietsen en gaat de Homeride fietsen. De dames maken nog even gebruik van het toilet. Dit soort verrassingen zijn de kers op de taart. Onderweg nog een paar keer alles vriendelijkst voorrang gekregen van een paar automobilisten. Pluvius hield het ook al snel voor gezien, iedereen heeft kennelijk zin in het nieuwe seizoen.

Iedereen bedankt voor deze mooie dag. Ik heb even getwijfeld maar we zijn toch de gezelligste club van Groningen.