Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Bruintje Beer Tocht Reageer op: Bruintje Beer Tocht

#26421
Mathieu
Gast

Zaterdag al een mooie rit gemaakt en met Bruintje Beer in het verschiet een fantastisch fietsweekend.
Het was even zoeken naar de juiste kleding, blijft het koud of gaan we toch nog een zonnige rit krijgen.
Vol goede moet naar Musselkanaal na eerst Luuk, Katinka en Michel te hebben op gepikt. Enthousiast werden we met koffie ontvangen door de organisatie. Een flink aantal Trapstellers had zich gemeld, sommigen op de fiets vanaf Groningen.
Een rustige rit had ik voor ogen. De benen voelde goed en tijdens het splitsen van de groep toch maar aan gesloten bij de groep die wat meer snelheid wilde. Wie dat waren? GJ, Herwig, Arno, Jan Duut, Michel, Homme en zijn gezelschap Nouki en Maarten. Een rustige rit werd het niet, er werd al snel een paar tandjes bij gezet en werd het koers, voor we het wisten waren we bij de eerste verzorgingspost. Er werd gedraaid en praat onderweg.
Al snel zitten we aan de koffie met appeltaart in Bourtange.
Ook na de koffie werd er flink door gereden hoewel er wel hier en daar sporen van slijtage zichtbaar werden. De kudo’s die onderweg al werden uitgedeeld en de borden met de reeds afgelegde afstand zorgden er voor dar je met een brede glimlach aan de meet kwamen. Een flandrientje als herinnering en en bord soep of pasta maakten de dag compleet, de organisatie was dik voor mekaar.

Iedereen bedankt voor deze geweldige dag op de fiets.