Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek zondag 8 april Reageer op: zondag 8 april

#26668
AvatarChris
Bijdrager

Weerzien met een oud Trapsteller

Onze echte nestor van het Trapstel is zoals jullie weten Roelof Geersing. Roelof trapt nog menig kilometer weg. Ook dit weekeind, dit doet hij de 100 mijl bij onze “vrienden” van NOAD…Afgelopen zondag (volgens mij 9 april) stond hij weer bij het Trapstel, met…tot mijn grote verbazing, zijn zoon Erik.

Ik had voor mijzelf besloten om mij aan te sluiten bij Marco, die met Joke een deal had gesloten om in “stijl” via Hooghalen, Rolde aan te doen. Daar zou Joke haar moeder bezoeken.

Na het hartelijk weerzien met Erik, vroeg Roelof mij of Erik wel mee zou kunnen komen met ons groepje…? Nu moet je weten dat Erik in de 90e jaren niet onverdienstelijk fietste bij het Trapstel en de amateurs. Erik heb ik sinds genoemde tijd niet meer zien fietsen, wel heb ik z’n brillen gepast bij Eye Wish en heb ik gezien dat hij wat zwaarder is geworden. Ik antwoordde dus: “Ik zou het echt niet weten Roelof, we moeten maar zien, we komen er altijd wel uit”.

We hebben dus heerlijk gefietst in/door het mooie Drenthe (hoewel……?). Tot Appelscha was mij de route bekend en heb ik het “roer”, al draaiend in een trage carrousel, met Joke gedeeld. Hierna was het woord aan Joke… .Op een gegeven ogenblik krijg ik te horen van Herwig dat Roelof is gelost en z’n eigen weg heeft gekozen. We melden het aan zoon Erik en die vertelt , totaal niet ongerust, “die gaat z’n eigen weg wel , heeft deze dagen al zo veel gefietst, hij zal het wel wat rustiger willen doen”. Dus.. .. meekomen kan Erik zeker…. maar Pap toevallig eigenlijk even niet.. Het gaat zoals het gaat en het was goed, heel goed….. Leuk je weer te zien Erik!

Toen ik had besloten om mij aan te sluiten bij voornoemde groep, ging me dat wel aan het hart, want ik kon niet bijpraten met Gerard (GTF) Vroom, “een heupbreuk…. lotgenoot..” , jammer. Gerard hebben we al een tijd niet meer gezien. Gerard (GTF) ging nu met de groep naar Friesland, naar Bakkeveen. Dat bijpraten doen we dus niet in Friesland of Drenthe maar normaal op het “Hoge Land”.

  • Deze reactie is gewijzigd 3 jaren, 6 maanden geleden door AvatarChris.