Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Tourclub Wognum Reageer op: Tourclub Wognum

#29512
Mathieu
Deelnemer

Met zijn 4en zijn we vol goede moed vertrokken naar Westerbroek, we hadden er zin in. Het weer was uitstekend en we hadden 2 mooie routes voor onze gasten uit Wognum op de Garmin staan.
Bij het voorstel rondje zat de sfeer er al goed in, nooit een saai moment met die West Friezen. Ik schrok
Nogal toen een van de leden een scheidrechtersfluit aan eeen touwtje voor de dag haalde. Ik dacht het zal toch niet straks komt er ook nog een pet te voorschijn .
Met 18 man wordt er bij ons gewoon gesplitst maar daar leken de mannen van Wognum geen oren naar te hebben. Er werd gekozen voor Nw. Statenzijl en enigsinds verward reden we verkeerd de parkeerplaats af waardoor de route andersom gereden werd.

Met een flink peloton op pad en geen moment een onveilig gevoel gehad. Er werd gedisciplineerd gereden, keurig 2 aan 2 en middels hand gebaren werd goed aangegeven maar ook goed door gegeven.
Dan de fluit, de laatste man bediend de fluit. 1 x voor achterop komend verkeer en 2 x voor lek of als er gestopt moet worden. Wat een rust in het peloton, geen paniekerig geschreeuw maar iedereen die zich verantwoordelijk voelt voor de veiligheid.

Ondertussen bijzonder gezellig kennis gemaakt en zeker voor herhaling vatbaar. TC Wognum heel erg bedankt voor een mooie dag op de fiets