Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek FIETSEN MET PATRICK 2018 Reageer op: FIETSEN MET PATRICK 2018

#31783
José
Gast

Vanochtend werd ik ondanks een slechte nacht met bloedverlies zonder wekker wakker met de gedachte het is dinsdag, ik moet gaan fietsen.
Even op weerpagina gekeken, het blijft droog! Morfine naar binnen mandarijntje en hup onder de douvhe. Fietskleding aabgetrokken, glas cola en gaan.
Ik werd hartelijk ontvangen in het Stadspark, ik vroeg meteen; “Wordt er vandaag light gereden?” Ja hoor, klonk het, Ultra light zelfs. Het zou Norg worden, we vertrokken en vertwijfeld ging ik achter Marten in 2de wiel zitten, later schoof ik naar de laatste wiel, tempo leek mee te vallen, na zolang niet gefietst te hebben waren bochten een beetje raar/eng. Dus voorzichtig nemen. En op naar Norg, zo goed dat ik voorbij Leek dacht, ik ga even kopwerk doen, dat bleek vlak voor de enigste bultje van de dag, voor mij net iets teveel van het goede, en weg waren ze. Kruipend naar boven en klaarmaken voor achtervolging, gelukkig werd er gewacht. Nog 10km, later bleek 15km naar Norg. De laatste 3km ging het tempo omhoog, net iets teveel voor mij, ik kon in mijn eentje gelukkig nog wel 31km/u blijven rijden, bij ingang Norg werd er weer op mij gewacht. Na 2 kopjes thee, een knijpfruit en 2 koekjes richting Groningen, Marten ging met bodyproblemen rechtstreeks naar Roden, ik moest vanaf begin even achtervolgen, na samenkomst heerlijk met de wind in de rug terug, continu rond de 34 à 35, ineens doemde een bordje Yde 2km op, en ik was weer alleen, bij de Punt was ik weer aardig genaderd en kon nog roepen dat ze maar verder moesten rijden, na mij uitgezwaaid te hebben ging het gas erop, ik probeerde op bescheiden afstand te volgen, bij Glimmen was het op en ging in verder stoempend naar huis.
Ik kwam kapot thuis, met pijn door de inmiddels uitgewerkte morfine, maar met een grijns op mijn gezicht: ik heb het gedaan, mijn 2de rit van het jaar en dan 80km. Jongens bedankt voor jullie geduld, en wellicht to de volgende keer!!!