Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Dauwtrappen 9 juni Reageer op: Dauwtrappen 9 juni

#33769
Luuk
Deelnemer

Het is gelukt , toch fietsers gevonden die wilde dauwtrappen. Om 6 uur hadden we afgesproken bij Moeke Vaatstra , jawel in de ochtend.
Het was spannend want de regen kwam met bakken uit de lucht dus ik dacht iedereen zegt af maar nee.

Katinka en ik stonden we bij Moeke en daar kwam GJ aan met zijn nieuwe ros. Na de bewonderingskreten , kwam Lien er vrolijk aangefietst met de opmerking toch maar gegaan het wordt zo droog. Eventjes daarna kwamen Alie en Gerda eraan gefietst. Nadat we de snelheid en de route hadden besproken gingen we richting NPZ.
Wind tegen met nog een paar druppeltjes reden we naar de eerste “wadstop” . Tot aan Warffum hadden we 3 auto’s gezien dat zegt iets over dat vroeg rijden veel voordelen biedt, weinig verkeer en des te meer natuur.
Bij NPZ rustig over de dijk naar de Noordkaap gereden , wel wat hindernissen van schapen met hun lammeren . En door het natte wegdek was er wat overlast van opvliegend schapenstront maar we bleven genieten van de omgeving. . Bij de tweede Wadstop genaamd Noordkaap nog weer een fotomomentjes en toen was de wind onze vriend in de rug.

Bij St Annen nog een officiële rondvraag gehad en unaniem waren we het over eens dat een dauwtraprit een leuke activiteit is . Dus hou het gastenboek in de gaten er komt een Herhaling.

Groeten Luuk

P.s voor nieuwe leden NPZ staat voor Noordpolderzijl