Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek TrapstelThemaTrainingTecklenburg Reageer op: TrapstelThemaTrainingTecklenburg

#33823
Joke
Deelnemer

Tecklenburg begon goed. Ik was van plan met mijn Roubaix naar Tecklenburg te gaan. Winterbanden eraf gehaald 25 mm banden erop. Spatbord eraf en poetsen. Tiemen komt langs om het fietsenrek alvast op de auto te zetten. Tiemen bekijkt mijn fiets en zegt “wat heb je daar” . Wat vuil zeg ik . Maar nee!!!! :Een gat in mijn frame op de plaats waar het spatbord heeft gezeten. Etc etc Bikes4you etcetera
Daarna als een gek om half tien de tandenwielen en cassette van de Merckx verwisselen. Dat was allemaal de avond ervoor.
Zaterdag
Slecht geslapen , 7:15 gepruts met fietsen op het rek, Arno arriveert. En op pad. Jonge Arno leren kennen. ( studie/ vriendin etc etc)
Aankomst, veel trapstellers. De klimtrainingsgroep, de toppers voor de 112 km en de easy riders voor de 84 km.
Ik koos voor de 84 km. Mijn vorige (en tevens eerste Tecklenburg ( nov 2014) trauma was nog niet verwerkt en ik had nog het motto …(vrouwelijk geslachtsdeel) -heuvels is niks voor mij . Ik ben een diesel.
De toppers , een stuk of twaalf alpha mannetjes , vlogen weg. Wij, Rob , Robert, Arno , Tiemen en ik er achter aan . We keerden weer om , onze route ging de andere kant op.
Ons groepje van 5 was een prettig , gezellig groepje. Tiemen was altijd als eerste boven, maar daar ging het niet om. We hadden lol. Ik schijn hele foute uitspraken gedaan te hebben. We dronken koffie met gebak in een kas. Ik genoot van het klimmen , ik ging van korte steile heuvels houden.
Aan het eind nog even de Steinstrasse en natuurlijk eindigen bij het bakkertje !

Geweldig! ik heb genoten en wil vaker naar Tecklenburg.

Zo goed Luuk?

P.s. Over sks spatborden en hoe het niet moet, zie bij beoordelingen mijn beoordeling:

https://www.futurumshop.nl/sks-raceblade-pro-xl-spatbordenset-zwart.phtml