Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek clubweekend doorwerth Reageer op: clubweekend doorwerth

#33951
Luuk
Deelnemer

Vrijdagochtend samen met Katinka auto ingepakt , want Katinka had nog werkverpichtingen in Emmen. De bedoeling dat ik naar haar toe zal fietsen en had er zin in. Toch kreeg ik het benauwd buienradar gaf aan “clubweekend weer” , vond dat wel een beetje flauw van Madonna del Ghisallo onze beschermheilige.
Onderweg naar Emmen heb ik haar even aan herinnerd dat we op de Alv van Trapstel een prei, knolselderij en bier geofferd hadden. Op dat moment na de toespraak brak het zonnetje door . Ze was ons vast vergeten. Ik heb nog gezegd dat Marten de notulen nog na zal sturen dat we echt iets geofferd hebben.
Nadat ik Emmen aan kwam stond Katinka al in de startblokken en reden we naar Doorwerth.
Op het parkeerterrein aangekomen van het hotel hoorden we van Hans dat vele Trapstellers nog aan het fietsen waren. Dus nadat we de spullen in de hotelkamer gedumpt gingen Katinka en ik snel een rondje fietsen. Het was rondje over de rivierdijken met de pontjesoversteek , erg leuk en fietsweer uitstekend.
Na de rit mochten we net als andere Trapstellers onze fietsen in een speciale zaal zetten om daarna aan de hersteldranktraining te beginnen. Na deze training stond het diner op tafel en na deze maaltijd nog lang nagekletst.
Zaterdagochtend werd er in diverse groepen gefietst maar diverse routes die de leden hadden ingeleverd bij de A-C. Zelf heb ik 130 km route gereden door het rivierenlandschap en nog wat klimmetjes op het laatst rond Rhenen met Trapstelbeloftes team. Prima dag gehad en toen wij binnen kwamen zaten er veel clubleden al te genieten van een zonnetje op het terras met natuurlijk een assortiment van rode wijn en tripels.
Tegen 7 uur het buffet en net als de avond was dit ook weer prima verzorgt.
S’avonds geen bonte avond maar wel veel leuke discussies over routes , verhalen uit de oude doos. Prima avond dus.
In de ochtend gingen Katinka en ik vroeg op pad want we wilden uitgebreid koffie drinken bij mijn zwager en schoonzus in Arnhem .
De route liep over de Posbank en via Doesburg reden we naar Arnhem . Heerlijk koffie gedronken en tegen 14.00 uur waren we weer bij het hotel en hebben afscheid genomen van de rest van de Trapstellers die ook klaar waren met hun rit,
Ik heb een prima weekend gehad en kijk al uit naar het volgend weekend.

Groeten Luuk
P.s nogmaals bedankt Madonna voor het mooie fietsweer.