Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Tkp tocht.2018 Reageer op: Tkp tocht.2018

#40294
AvatarFred Lahuis
Bijdrager

Dit jaar geen rode of blauwe trein voor mij maar een duorit samen met Rosana, mijn oudste dochter. Voor haar was het de eerste toertocht en überhaupt haar eerste lange tocht van over de 100km. Onderweg werden we wel gespot door deze en gene en af en toe sloten we even aan bij een groepje. We vonden de rij bij Leens te lang, dus besloten we na een korte stop maar lekker door te fietsen en bij Lauwersoog een koffiestop te maken. Natuurlijk zaten daar ook weer bekenden, dit keer geen Trapstellers maar Scharlakenhoffers.
Na Lauwersoog misten we net aansluiting bij een groepje, maar dat gaf niet want dan kon ik lekker op kop een beetje tempo maken. Rosana zei dat ze niet merkte dat ze veel profijt had van mijn kopwerk. Dus maar even opzij zwenken en haar dus lekker in de wind zetten en ze wist niet hoe snel ze weer in mijn wiel moest komen ^_-. Na Anjum kwam ons een mooi groepje achterop dus daar aangehaakt (gaat toch makkelijker dan met z’n tweeen) door naar Visvliet en de finish af en toe in een groepje en af en toe samen. In Visvliet nog wat bekenden gezien, o.a. de helden van de grote ronde.
Ter afsluiting bij de finish een lekker pastasalade en toen naar huis voor een warme douche met een mooie 120km op de teller.
Rosana is net begonnen bij Tandje Hoger, maar rijdt al lekker door. Op dit moment kan ik haar nog wel laten lijden maar ik denk dat ik snel genoeg af en toe hijgend in haar wiel zou kunnen hangen.

Op de facebook site van de tocht staan de foto’s en Rosana vond ons daartussen, een mooie actiefoto. Daartussen ook nog wat andere Trapstellers gezien, dus kijk maar even.