Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Herdenkingsrit op 23 september Reageer op: Herdenkingsrit op 23 september

#41222
Luuk
Deelnemer

De weersvoorspellingen waren niet best storm en heul veul water zal er zijn , gelukkig viel het mee. In het park stonden veel mensen van de rode trein voor de herdenkingsrit van Sander , Niek en Jaap.
Na een korte toespraak en het prachtige verhaal dat vrienden van Sander vorige week op zijn fiets de Mont Ventoux beklommen hadden .
Herman en Rob waren op fietsvakantie en kwamen tijdens de beklimming de vrienden van Sander tegen. Pracht verhaal. Maar hier bleef het niet bij. Ik kan mij nog een rit heugen met Niek in de stromende regen en dan de smile hierbij van Niek dat heb ik nog steeds op mijn netvlies . Gelukkig was de regen alleen na de koffie in Pieterburen.
Maar voordat we hier waren leek het net of Sander het geregisseerd had . Een koe in de sloot. En dan handel je net als Sander . De koe helpen , de Trapstellers zetten de weg af en Mathieu speelt de cowboy . Alles lukte snel ,hekje open en koe de wei weer in. Snel weer op de fiets en via Zoutkamp naar Pieterburen . Hier lekker aan de koffie met gebak en hierna in de regen naar NPZ , waar met z’n allen nog even een groet brachten aan Sander. Met een steeds natter wegdek naar Moeke en in klein gezelschap nog even een borrel genomen om het leven te vieren

Groeten Luuk