Home TC Het Trapstel Forums Gastenboek Zondag 31 maart Reageer op: Zondag 31 maart

#42833
Luuk
Deelnemer

Heb vandaag genoten van rijden in een groep. In de vroege ochtend stonden er een heleboel, maar op een of andere manier ging de
indeling naar snelheid goed. Als ik het goed gezien heb waren er 2 groepen voor wat rustig rijden en de groep,van meer snelheid o.l.v Chris.
Ik zat zelf in de groep light met mogelijkheid tot fotomomentje. Creatief indelen zeg maar . In de groep zaten Katinka, Lien, Alie, Ekko, Ellen en ik.
Katinka en ik hadden de Coevordse heuveltocht nog licht in de benen en toen het eerste fotomomentje kwam om lieve biggetjes te fotograferen waren we beide blij dat de spanning van de benen even af kon. Wat een wind, dus besloten we niet harder tegen de wind te rijden dan 26 . Niemand schroomde om kopwerk te verrichten , ook Ellen niet. Bedankt Harry zullen we maar zeggen voor de goede coaching😉 Gelukkig kwam het bordje Warffum in zicht om naar NPZ te rijden, foto’s gemaakt op de dijk. En aan de koffie gingen gesprekken gingen over dat Ekko vroeger blond was en welke fotofilter gebruik jij. Erg gezellige koffiepauze dus.
Na de eerste koffie ronde kwam de andere groep light aan , wel wat kleiner. De groep,had zich gesplitst in overleg. De terugweg verliep als een speer eindelijk de wind in de rug. Tijdens de rondvraag in Zuidwolde was iedereen ook blij dat ze weer gefietst met Trapstel.
A.s zondag zijn Katinka en ik er niet want we rijden een tocht in Losser. Zal de link onder dit stukje plaatsen.
Katinka en ik controleren nu ntfu toertochten of ze doen aan de criteria .Nieuwe hobby.

https://www.fietssport.nl/details/toertocht/id/48526

Groeten Luuk

  • Deze reactie is gewijzigd 3 jaren, 2 maanden geleden door Luuk.