bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 4 geneste reacties

600 van Amsterdam

 • Auteur
  Berichten
  • #46615 Reageer
   herwig
   Gast

   Hallo ex collega trapstellers, ik ga op 27 juni mee doen aan de 600 van Amsterdam. Is er iemand die zin heeft in dit (althans voor mij) grensverleggend avontuur ? We starten om 09.00 s’ morgens in Amsterdam en de aankomst is ergens late zondagnamiddag schat ik. Zelfde lokatie. Bij mij thuis kan voor en na overnacht en/of gedoucht worden. De route gaat overigens na 325 km (nagenoeg) langs ons huis dus daar kan eventueel ook van kleding gewisseld of zelfs gestopt worden . Dan is het de 325 van Amsterdam 🙂 . Voor de route zie www punt randonneurs punt nl/brevet/brm-600-amsterdam/ Ik hoor graag.

  • #46651 Reageer
   Fred Lahuis
   Bijdrager

   Zoals een wijze oude man op een bankje in de zon langs het parcours zei “je hebt een boel gekken … en dan heb je deze”. Gelukkig zijn deze er ^_- maar deze gek is er niet.

  • #46656 Reageer
   Wilma Jansen
   Bijdrager

   Oehh, dat spreekt wel weer tot de verbeelding!

  • #46663 Reageer
   Mathieu
   Bijdrager

   De langere afstanden hebben mij absoluut te pakken en 600 km is zeker een uitdaging. De datum is voor mij wat ongelukkig anders zeker een overweging.

  • #46755 Reageer
   José
   Gast

   In overweging

Weergave van 4 geneste reacties
Reageer op: 600 van Amsterdam
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht