bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 1 genest reactie

Aanstaande vrijdag

 • Auteur
  Berichten
  • #42268 Reageer
   Mathieu
   Bijdrager

   Als mijn moeder vroeger zij; ik wil me nergens mee bemoeien maar…… Dan zakte je als verveelde puiber nog dieper in de bank, meestal volgde er dan een preek over wat gaan doen met je leven enzo.

   Nu wil ik me nergens mee bemoeien maar…
   Aanstaande vrijdag is de jaarlijkse ALV van onze vereniging. Het moment om je ideeën en toekomstvisioenen te delen met het bestuur en de leden. Dit jaar is de ALV extra bijzonder omdat de club in een soort van bestuurlijke crisis verkeerd. Het ledenberaad van 1 januari heeft in ieder geval opgeleverd dat we nog steeds de gezelligste club van Groningen zijn. Maar we zijn er nog niet, er moet een nieuw bestuur komen en we willen met zijn allen verder met de club.

   Kortom een belangrijke avond dus. Ik vind het dat ook een beetje jammer dat er nog maar 18 leden zich gemeld hebben voor de ALV. Agenda, druk, aan de aandacht ontsnapt. Allemaal goede redenen vandaar dat ik toch maar even de roeptoeter gebruik om je er aan te herinneren dat vrijdagavond de ALV de place to be is.

  • #42276 Reageer
   Harry T.
   Gast

   Ik weet het Mathieu, maar ik ben helaas verhinderd die avond.

Weergave van 1 genest reactie
Reageer op: Aanstaande vrijdag
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht