bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 1 reactie thread

Beetsterzwaag 24 maart 2019

 • Auteur
  Berichten
  • #42724
   Tiemen
   Deelnemer

   Bruintje beer zag vandaag een behoorlijke groep (ex)trapstellers over zijn wegen rijden, maar op het thuishonk stond toch ook nog een leuke groep fietsters.
   Wie? Ik ga een poging wagen: Joke, Wilma, Douwe, Seryl, Herman, Hans, Harrie, Jan Willem, Jan Theake (of toch Theake Jan?), Arno, Frits en nog een trapsteller waarvan ik de naam niet onthouden heb. Inclusief mijzelf dus 13 trapstellers!
   Omdat de route zo mooi was en wederom de wind uit het Westen/Noordwesten reden wij de route van Sybren naar Beetsterzwaag. Deze route is een echte aanrader. De tussenstop bij Het Witte Huis was ook vandaag weer zeer aangenaam. Te meer omdat we op het terras in het zonnetje konden zitten.
   Lekker gereden? Jazeker! Heerlijk gereden! Een groepje voorop die een carrousel draaide met daarachter de wat minder getrainden en tot slot de bezems. Tot aan de stop was voor iedereen het tempo goed vol te houden. Na de koffie en gebak ging het op den duur voor een aantal wat te hard. Het is natuurlijk ook nog vroeg in het seizoen. In goed overleg werd het tempo teruggedraaid en kon de hele groep gezamenlijk uiteindelijk halt houden bij de rondvraag. Het was een heerlijke rit en daar was iedereen het over eens! Daarna ging ieder zijn weg naar huis.
   Bedankt voor de rit!

  • #42725
   Joke
   Gast

   Sybren …. Bertil, je had drie letters goed !

   De route was van Bertil.

   De koffie was goed de monchou taart erg lekker. We hebben een nieuwe koffiestop!

   De andere trapsteller heet Robert

Weergave van 1 reactie thread
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht