bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 14 reactie threads

Classic 2018

 • Auteur
  Berichten
  • #40302
   alie
   Gast

   Nogmaals een berichtje over de Classic. Start dus Afla College om 9.00 a.s. zondag.
   Eigen bijdrage 3 euro pp. (koffie zelf afrekenen, appelgebak voor rekening van Trapstel)
   Tot zondag.

  • #40311
   Marcel Fokkema
   Gast

   Hallo,

   Kan ik me nog aanmelden voor deze classic?

  • #40870
   Herman van Mal
   Deelnemer

   Hallo Marcel, welkom als nieuw lid.

   Uiteraard mag jij gewoon aansluiten bij de start van de Classic!
   Alie en Jannie zullen blij zijn met jouw deelname.

  • #40873
   Anoniem
   Inactief

   Marcel, na overleg met de organisatie kan je zondag met de Classic mee, je bent van harte welkom en een mooie rit gewenst.
   Marten

  • #40971
   Geert Jan
   Deelnemer

   Jannie, denk om je schoenen 🤓😎

  • #40972

   Kan ik nog aansluiten 😬. Ben niet nieuw….
   Als er geen appelgebak is dan neem ik wel een mueslireep mee 😄

  • #40973
   Sybren
   Deelnemer

   Ik was van plan om morgen een rondje te fietsen en was als nieuw lid niet op de hoogte van de evenementen. Is er nog een mogelijkheid dat ik mee kan fietsen, hetzij zonder de appeltaart :p laat maar weten, anders ga ik zelf op pad.

  • #40974
   Luuk
   Deelnemer

   Sebastiaan , Sybren en Tiemen heb kontakt gehad met de een van de classicdames en jullie zijn van harte welkom. Denken jullie wel om dat de startplaats alfacollege is om 9 uur.

  • #40975

   Top en dank voor de snelle reactie Luuk 👍🏻

  • #40976
   Sybren
   Deelnemer

   Super! Bedankt voor de snelle reactie inderdaad. Tot morgen

  • #40979
   alie
   Gast

   Prima, wordt een mooi clubje, tot morgen!
   En Sebastiaan, je mag “mijn” appeltaartje haha.

   Alie

  • #40983
   Mathieu
   Deelnemer

   Na weken voorbereiding door Jannie en Alie was het vandaag dan eindelijk zover. De opkomst was met 26 man/vrouw redelijk en iedereen had er zichtbaar zin in. Na een woord van orde door Alie en Jannie werd er koers gezet. In 3 groepen werd er koers gezet naar…. ja waarheen eigenlijk? Niemand die het echt wist behalve de dames van de organisatie. Onder deskundige aanvoering van Jannie werd er koers gezet richting Stroobos. Niet langs de gebruikelijke wegen maar langs verrassende paadjes en hier en daar een verrassend stukje gravel. De sfeer zat er goed in en al snel was het een mix van een geroepen aanwijzing en een schaterlach. Bij Strobos via allerlei binnenweggetjes naar Peebos en Surhuisterveen. Hier ergens hebben we koffie gedronken in een theehuis met naar keuze appel- of kwarktaart al dan niet met slagroom. Geen sprake van light, medium of heavy, nee lekker doortrappen en keuvelen met deze en gene en tijdens de koffie werd daar nog een tandje bijgezet. De weg terug naar de stad met een bescheiden briesje in de rug . Bij Dorkwerd een eerst rondvraag waarbij sommigen de kortste weg naar huis kozen. EEn klein gezelschap koos er voor de route helemaal af te maken met een geslaagde nazit bij Moeke. De bitterballen en de blondjes en dubbels gingen er goed in.

   Diegene die thuis bleven of anders besloten hebben vandaag een ouderwets gezellige trapstelclassic gemist. Jannie en Alie heel erg bedankt voor deze verrassende tocht en iedereen die mee was bedankt voor deze topdag. Ik ben benieuwd wie de volgend classic vorm gaat geven en kijk er nu al naar uit

   Je krijgt vaker spijt van niet dan van wel gaan

  • #40985
   Luuk
   Deelnemer

   Het was inderdaad weer een fantastische rit. Heb genoten , niets aan toe te voegen. Jannie en Alie bedankt voor het organiseren . Ben benieuwd wie volgend jaar aan de beurt zijn om een Classic te organiseren. Voor degene die de vraag krijgen van de dames , ik wil de kandidaat best helpen..

   Groeten Luuk

  • #40986
   Michiel Huisman
   Deelnemer

   Behalve de iets tegenvallende opkomst was er inderdaad weinig op te merken over deze editie van de Klassieker. De dames J&A hadden hun zaakjes goed voor elkaar en hadden een originele route bedacht. Ik heb twee nieuwe verbindingswegen ontdekt. De pauze was bij de theetuin van het Blote Voetenpad Opende. Gezellig met zijn allen aan een lange tafel. Op de terugweg wind mee en zelfs het zonnetje deed nu mee!
   Op het terras bij Moeke kwamen we tot de conclusie dat de volgende editie de 10e is. Ik ben benieuwd wie de eer krijgt deze jubileumeditie te organiseren! Ik wil wel helpen om de zelf-gebakken-appeltaart-traditie weer nieuw leven in te blazen!

   Alie en Jannie bedankt voor een mooie dag!

   Michiel

  • #40989
   aliewassenaar
   Deelnemer

   Wat een fijn commentaar mannen. Het was best even puzzelen, en bakken hadden we “geen tijd voor”, maar het was een leuke ervaring vooral met onze garmins. En vooral ook iedereen die er was bedankt. Jullie waren vrolijk, gezellig en positief. En Mathieue en Luuk, dank voor de morele en garminsteun!
   We nemen alles mee, het was top!

Weergave van 14 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht