bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 4 reactie threads

clubweekend

 • Auteur
  Berichten
  • #43286 Reageer
   Mathieu
   Deelnemer

   Formeel kun je je niet meer aanmelden voor het clubweekend via de evenementenpagina. Voor de spijtoptanten annex twijfelaars onder ons is er goed nieuws.
   In overleg met het Hotel kan je je nog steeds aanmelden voor het clubweekend. Dit kun je het eenvoudigst doen door een mailtje te sturen naar de AC. Je krijgt dan een linkje om je aan te melden.

   Mocht je als nieuwbakken lid denken dat ;” ik ken niemand dus toch maar even niet”. Juist daarom zou ik bijna zeggen. Wat is er mooier dan 2 dagen met de club op te trekken zowel op als naast de fiets.
   Hapje, drankje en de rest gaat vanzelf, een aanrader dus.

  • #43288 Reageer
   Arnoud
   Sleutelbeheerder

   Aanrader inderdaad! Mailadres van de AC is activiteiten@tchettrapstel.nl

  • #43657 Reageer
   Mathieu
   Deelnemer

   Alle deelnemers aan het clubweekend heel veel plezier toegewenst. Voor de thuisblijvers valt er ook nog wat te genieten. Komende zaterdag de Lampclassic. Mooie routes en een meer dan gezellige nazit en dat allemaal voor het goede doel.
   De weersvoorspelling veranderd bijna elk uur dus maar even zien wat het wordt.

  • #43678 Reageer
   Jan Roeters
   Deelnemer

   AC, bedankt voor het fantastische clubweekend!!!

  • #43679 Reageer

   Daar sluit ik me van harte bij aan, Jan. Het was een prachtig weekend, mooie routes, goede sfeer in goed gezelschap. en alles toto in de puntjes geregeld door de AC. Leonie, Alie en Seryl waren mee, maar Mathieu heeft achter de schermen veel werk verzet en ook Luuk heeft zijn steentje bijgedragen. Dank daarvoor, AC’ers!

Weergave van 4 reactie threads
Reageer op: clubweekend
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht