bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 7 reactie threads

Clubweekend

 • Auteur
  Berichten
  • #28171
   alie
   Gast

   Hoi,

   Ik heb een erg leuk weekend gehad. We hebben in twee groepen verschillende routes rond Winterberg gefietst. Geweldig, wat is het hier mooi. En wat is klimmen toch leuk!
   En wat is iedereen gezellig en goedgemutst. Het hotel was ook prima, eten, drinken, hapjes en na de laatste afdaling lekker even zwemmen en douchen. Prima geregeld door de activiteitencommissie. Zaterdag regen (maar dat hoort zo tijdens het clubweekend) en zondag goed fietsweer. Top weekend, iedereen bedankt!

   Alie

  • #28193
   Herman van Mal
   Deelnemer

   Beste allemaal,

   Hierbij wil ik de AC heel hartelijk bedanken voor het organiseren van wederom een zeer geslaagd Clubweekend! Wat hebben we een gezellige tijd gehad en ook de accommodatie was heel goed verzorgd.
   Seryl bedankt voor de veilige en zeer mooie routes. Helaas konden we ze niet allemaal rijden. Wilma, bedankt voor je routebijdrage voor de zondag.
   Ook Herwig en Diana worden heel erg bedankt voor hun inzet en het organiseren van een heel vermakelijke quiz met opdrachten waarbij de lachspieren in de kramp schoten.

   En wist u dat;
   – Ronald Schilperoort binnen 1min 47sec. een binnenband kan wisselen en op 8 bar kan pompen!?
   – Jan van Wolferen, behalve heel hard kan fietsen, ook heel rap is in het maken van Sudoku’s!?
   – Ik steeds harder ga schreeuwen als ik mijn gelijk wil halen!? Tot ergernis van Wilma! 🙁 (Sorry!!)
   – Onze nieuwe clubleden (Peter Leemhuis en Egge Jan Krijthe) ook enorm onder de indruk waren van het fenomeen “Trapstel Clubweekend”!?
   – Peter Leemhuis bergop een geduchte tegenstander is
   – Arno in 8 weken maar liefst 100km. heeft gefietst, ter voorbereiding op het Clubweekend!?
   – Alie haar Garmin kennis nu zo is bijgespijkerd, dat u haar voortaan alles kan vragen hierover!?
   – Eddie een ge-wel-dig goed restaurant weet in Korbach!? Het is maar 10km. fietsen!
   – We nooit in Korbach zijn aangekomen!?

   Hans Nieman is vrijdagmiddag helaas ongelukkig ten val gekomen tegen een stilstaande Polizei wagen. Hij heeft daarbij zijn ribben dusdanig gekneusd en veel pijn ondervonden, dat hij zaterdag besloot om vroegtijdig huiswaarts te gaan. Heel jammer. Beterschap Hans! En hopelijk zien we je snel weer op de fiets.

  • #28197
   aliewassenaar
   Deelnemer

   Ik weer:

   En ja Hans.. hoe gaat het nu met jou? Hoe kan je nu op de eerste dag zo’n pech hebben. Laat even weten!

  • #28198
   Jan van Wolferen
   Gast

   Ik heb heerlijk gefietst, en mij kostelijk vermaakt! Bedankt allemaal! Het was een Topweekend!! 🙂 #mesqueunclub

  • #28205
   Wilma
   Gast

   Ja, het was een heerlijk weekend en top georganiseerd door de AC. En met de vertrouwde regen zoals het hoort bij de clubweekenden, alhoewel niet eens de drie dagen zoals voorspeld was. Wat zou je zonder moeten? Prima locatie, mooie omgeving, heerlijk gefietst en veel gelachen. En @Herman, ik vond vooral de priemende vinger waarmee je je gelijk kracht bijzette vermakelijk ;). Maar Herwig had de quiz ook wel erg spannend gemaakt en er stond veel eer op het spel natuurlijk. Iedereen bedankt!

  • #28216
   Anoniem
   Inactief

   ik ben content dat de quiz goed gevallen is. daar was ik van tevoren niet helemaal zeker van. ik begrijp nu ook dat de vragen het competitiebeest bij velen heeft aangewakkerd. haha.

  • #28220
   Peter Leemhuis
   Sleutelbeheerder

   Was een super gezellig weekend, lekker gefietst, en die paar buitjes konden de pret nuet drukken! Dank AC en Trapstellers!

  • #28221
   Hans
   Deelnemer

   Nu bekendheid is gegeven aan mijn botsing met de Duitse politie, wil ik mijn verhaal even doen:
   Het was een absurde situatie. ‘k Ben er goed van afgekomen (maandag had mijn huisarts geen foto nodig om een gekneusde rib vast te stellen), maar het voorval was bizar: ik botste in een overzichtelijke klim achterop een stilstaande politieauto. Een boze agent begon me in blaffend Duits de les te lezen: iets over “ausgucken”, daarbij met 2 vingers naar z’n ogen wijzend. Zonder zich verder om mij te bekommeren – zoals ik daar op het wegdek lag in een verwarde knoop met mijn fiets – begon hij zijn auto te inspecteren! Er was geen schade te zien. Wel zag ik achter de opgewonden politieman iets absurds: in de greppel naast de auto lag een goud-glimmende isolatiedeken die een levenloos lichaam bedekte. Ik stamelde dat er “etwas passiert war..”. Met een driftig armgebaar werd me te verstaan gegeven weg te gaan en toen begreep ik de gestreste reactie van de politieman. Zaterdag kon ik niet fietsen en ben vroegtijdig teruggekomen (enigszins getroost door het slechte weer). Verder gaat het goed met me; een paar weken hinder. Ik dank iedereen die z’n medeleven betuigde en enige moeite heeft gedaan b.v. om er voor te zorgen dat ook Arno, die met mij in de auto was gekomen, weer thuis kon komen met z’n fiets. In ieder geval een gedenkwaardig clubweekend!

Weergave van 7 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht