bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 0 geneste reacties

Corona nieuws

 • Auteur
  Berichten
  • #51618
   Bestuur
   Sleutelbeheerder

   Beste Trapstellers

   Het Corona virus heeft ons allemaal weer stevig in zijn greep, en zoals jullie al via de media vernomen hebben heeft dit ook gevolgen voor fietsen in clubverband.

   De maximale groepsgrootte is vanaf nu 4 personen en je dient 1,5 meter afstand tot elkaar en van anderen te houden. Dit zal in de praktijk niet zoveel problemen opleveren, de grootste uitdaging is het organiseren van de start in het Stadspark.

   Dit gaan we niet vanuit de vereniging organiseren, wij vragen iedereen zijn verantwoordelijkheid in deze te nemen en tijdens het verzamelen ook de 1,5 meter regel in acht te nemen, er is meer dan genoeg ruimte op de verzamelplek. Kies zorgvuldig je groepje uit en houdt als groep ruim voldoende afstand tot de volgende groep

   Dit is kort samengevat naar het advies van de NTFU, wij willen deze regels graag respecteren en vragen jullie om dit ook te doen, wil je exact weten wat alle regels omtrent het fietsen in groepsverband zijn, klik dan op deze link naar de website van de NTFU, (https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1202/wat-betekenen-de-verscherpte-maatregelen-voor-de-wielersport)
   Hier staat duidelijk en uitgebreid wat we kunnen en mogen doen, en krijg je nuttige tips om het samen fietsen soepel te laten verlopen.
   Wij rekenen op jullie medewerking en hopen op betere tijden. Blijf gezond!

   Met sportieve groet,

   Het bestuur.

Weergave van 0 geneste reacties
 • Het onderwerp ‘Corona nieuws’ is gesloten voor nieuwe reacties.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht